snart mittredovisning

Imorgon så är det mittredovisning! Jag satt och skrev på mitt projektarbete i sammanlagt sju timmar igår. Fick fram mycket text men varje gång jag skriver en mening så tar jag bort två andra så det tar lite längre tid än vad jag hade tänkt mig från början. Att skriva om något personligt är svårt för mig och jag har antingen för höga krav på mig själv eller så saknar jag krav överhuvudtaget. Jag har i alla fall fått fram mycket material som jag ska använda mig utav.
Jag har arbetat på ett sätt om jag tycker gör det intressantare att läsa. Jag har lagt in rader ur låttexter och har även fått med ett och annat skämt. Mycket av texten bygger på tillbaka blick på tiden då jag var inlagd. Jag har skrivit på ett ganska svart och sarkastiskt sätt. Jag har använt mig utav min självdistans och har inte varit rädd för att visa att jag inte alltid har vari helt frisk i mitt tänkande.
Som det är nu så hoppas jag för fullt att jag ska klara av att visa upp mitt resultat så som jag har gjort det nu. Texterna är ganska extrema och jag vill att arbetet ska fortsätta vara vågat.

RSS 2.0