fredag 18 mars

Nu var det längesedan som jag uppdaterade min loggbok via datorn i bloggen. Jag har skrivit ner anteckningar för hand istället.
Igår satt jag och läste min dagbok som nu är cirka ett till två år gammal, det hjälpte mig i mitt problem angående att veta hur jag ska skriva respektive inte skriva. Jag har den senaste tiden skrivit på texten till projektet som är en förberedelse för en typ av självbiografi. Jag har genom att läsa äldre texter skrivna utav mig själv fått en större uppfattning om vad jag kan tänka mig att dela med mig utav och vad jag vill hålla mer privat. Jag är reserverad som person och har funderat länge över hur jag ska uttrycka mig i min målning. Jag har även skissat upp med blyerts på duken men jag har lite funderingar kring vad jag kan måla utan att bli för personlig.
Som det ser ut nu så har jag mycket lös text på papper och i block. Jag har tankar och skisser på tavlan. Så som det är tänkt nu så ska jag ha med en bur och en fågel, ett mänskligt hjärta samt "monster" och ljus i kontrast med varandra.

RSS 2.0